maandag 29 september 2008

Mijn laatste column op dit blog

Op 4 november 2007 ben ik met dit blog begonnen. Vrijwel iedere werkdag een column over dwaze zaken in een dwaze wereld. Daarnaast schrijf ik vanaf die datum ook nog één of twee columns per week voor mijn andere blog, Columnchrist. Een blog waarop de invalshoek wordt bepaald door mijn christen-zijn.

De laatste tijd kreeg ik steeds meer de behoefte om het accent op dit laatste blog te leggen. Simpelweg omdat ik het belangrijk vind dat er niet alleen dwaze zaken in een dwaze wereld worden gesignaleerd, maar dat er ook een oplossing wordt gegeven.

En mijn diepste overtuiging is dat die oplossing alleen te vinden is in Jezus Christus. Daarom heb ik besloten om vanaf nu alleen op Columnchrist te schrijven. Op dit blog wil ik mijn lezers laten zien dat een christelijk leven niet “zwaar” hoeft te zijn, dat christenen vol humor kunnen zitten en vooral, dat een christen in Jezus een onnoemelijke rijkdom bezit.

Ik wil de ruim 12.500 bezoekers die de afgelopen 11 maanden Column & Co hebben bezocht bedanken voor hun aanwezigheid en voor de vele reacties. Jullie zijn van harte uitgenodigd om verder te lezen op Columnchrist!

Groetjes Henk van Blijderveen (Happyturf)

12 opmerkingen:

Raksha de Duitse Herder zei

Ow, jammer... Maar ik lees je andere blog ook graag en zal dat ook blijven doen!!!

Laurent zei

Dat is jammer!

Petronella :-) zei

Je andere blog ken ik (nog) niet maar ik kom kijken hoor! bedankt voor alle gezellige stukjes hier!

Pascal Summer zei

Aan alles komt een einde... jammer, dat wel. Succes met je andere blog.

Redstar zei

Succes met je andere blog Henk. Ik had er al eens rond gekeken. Natuurlijk is een leven van iemand die gelooft niet zwaar!

Siercy zei

nou, dan ga ik maar eens op je andere blog lezen.
bedankt voor je mooie, grappige en doordachte stukjes hier!

Siercy

Ank zei

Jammer, ik had deze blog nog maar net ontdekt en ik heb echt genoten van je leuke en rake columns hier!
Bedankt daarvoor!

Leibele zei

Je bent nog niet van me af hoor.Ik blijf je volgen.

eamel zei

Jammer, Turf. Hoewel ik iets minder affiniteit heb met het Gristendom dan jij en dus bar weinig op je andere site-je zal zijn wil ik je toch bedanken voor je bijdrage aan deze dwaze on- en offwerelden. U schrijft bij tijd en wijle best wel verfrissend ende hilarisch..

Grtz!

toontje zei

Ik ben zo net eens gaan zien op je andere blog...Zul je echt de satire niet missen ? Ik kan het me niet voorstellen... Maar ik heb eerbied voor je keuze, sinds het overlijden van mijn zoon ben ik niet zo kerks meer, maar ik heb eerbied voor ieders mening, en vind het tof voor jou dat je jou er zo goed thuisvoelt ! Ik kom nu en dan eens piepen...

Mgli zei

Jammer. Nu ja, jammer. Tis niet dat je stopt hé. Ik blijf je volgen hoor :-) (hoewel ik de laatste weken tijd te kort schiet).
Groetjes, Magali

rob alberts zei

Op jouw nieuwe blog lees ik jou regelmatig.
En dan kom ik nu opeens je oude, andere blog tegen.
Vriendelijke en vrolijke nieuwjaarsgroet uit Amsterdam-ZuidOost